Qigong

Qigong is de meest complete en effectieve manier van zelfheling die ik ken. Er wordt gewerkt met qi en kort door de bocht kun je dit vertalen met energie. De Chinese (volks)filosofie spreekt over het één zijn van lichaam en geest en het grote voedende en harmoniserende qiveld dat alles omvat. Ik leer zelf nog telkens bij van Chinese en Nederlandse leraren.

In mijn coaching gebruik ik qigong om de aandacht te richten op wat geheeld of verbeterd kan worden en wat je los wilt laten. Specifiek richt ik ook aandacht op de organen en de verschillende delen van het lichaam. Ook worden de energiecentra betrokken in het hoofd, het hart en de buik.

Zhineng qigong is een moderne variant en daaruit put ik het liefst. Het is namelijk ontwikkeld om snel effectief te zijn. Je hoeft niet eerst tijdenlang te oefenen om resultaat te krijgen. Vaak voel je in de eerste sessie al verandering.

De oefeningen zijn eenvoudig en effectief. Ik leer ze je aan en je kunt ze zelf thuis doen, of op elke andere plek. Ook op een mooie en energievolle plek in de natuur!

Interesse in qigong? Bel of mail me.