Stresshantering

Stress kost ons veel: energie, aandacht, geld en ook levensvreugde. Wanneer je stress ervaart, dan kun je daar wat aan doen. Ik kan je helpen om je stress te verminderen. Vaak gaat het om het ombuigen van ineffectieve patronen, bewustzijn van je eigen gedrag en ook praktische zaken als voeding en agendabeheer. Centraal staat  bewustzijnsontwikkeling.

Mijn aanpak is down to earth, respectvol en open. Ik werk in de natuur en in combinatie met bewegen. Eenvoudige oefeningen en opdrachten brengen je daar waar je moet zijn: leren door te doen en te ervaren. Een krachtige manier. De basis kan wandelen zijn, maar ook chi-running (dat werkt sneller).  Klanten waarderen mij om mijn ervaring en openheid.

Ik werk samen met een gedegen netwerk aan specialisten. Zoals een acupuncturist, natuurarts, cranio-sacraal therapeut, diëtist, etc. Tevens specialisten op het gebied van systemisch werken, energiewerk, lichaamswerk, etc. Door op verschillende niveaus te werken bereiken we samen betere en duurzamere resultaten. Zie hier klantervaringen en resultaten.

Bel me voor een intakegesprek: 06 – 44 89 05 89.  Duur ongeveer een uur en een kwartier en uiteraard in de natuur. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos en op basis hiervan doe ik je een voorstel.