Specials

Je kunt samen met Walter de wandelingen maken die jij nodig hebt en leuk vindt.
Ook leuk als kado! Een selectie van de mogelijkheden:

De Loopbaanwandeling – onderweg hebben we het over je loopbaan, waar sta je, waar kom je vandaan, waar wil je naar toe en wat is daar voor nodig? Walter weet wat het is om te worstelen met je loopbaan. Is dit het goede pad? Ga je links of rechts?

De Kunstwandeling – We gaan op zoek naar materialen om kunst mee te maken en naar je eigen creativiteit. Onderweg veranderd je kijk op kunst en de omgeving. Je komt thuis met een heus kunstwerk! In samenwerking met de kunstenaar Zagara.

De Drijfverenwandeling – we lopen (figuurlijk) terug naar je jeugd en ont-dekken je drijfveren. Onderweg benoemen we de zaken waar je goed in bent, die je leuk vindt en die je makkelijke af gaan. Je krijgt het lijstje met drijfveren mee naar huis.
Wandelcoaching Den Haag ma

De Plezierwandeling – gewoon een wandeling voor je plezier….of gaan we op zoek naar de rol van plezier in je leven en hoe je eventueel meer plezier in je leven kunt krijgen? Mag dat, plezier?

De Filosofiewandeling – Plato deed het al, wandelen en filosoferen. We ervaren de ruimte die ontstaat in ons hoofd en filosoferen er lustig op los! Wat is nou die zin van het leven? Waartoe ben ik hier op aard? Een glimp, een inzicht gaan we onderweg ervaren, dat is zeker. De rest niet…..

De Missiewandeling – we gaan op weg met een missie, wat iets heel anders is dan zo maar een eindje weg lopen. Of zit ook daar een missie in? Wat is jouw missie? We lopen de logische niveaus af met NLP en je krijgt alles wat we onderweg tegenkomen in een mooi overzicht.

De Natuurwandeling – er valt zoveel te zien! Samen lopen we door de natuur en staan er ook bij stil. Goh een eetbare plant! Zullen we in die boom klimmen? Wat doet die mier daar? Genoeg te ontdekken en te leren.

De Meditatiewandeling – we wandelen in het hier en nu, met volle aandacht voor onszelf en voor de omgeving. Onderweg krijg je meditatietechnieken, achtergronden en tips. Uiteindelijk komen we aan waar we zijn……

De Kernkwadrantenwandeling – we wandelen van je allergie via je kernkwaliteit naar je valkuil en uitdaging. Onderweg voel je de energie die hoort bij deze verschillende kanten van jezelf.

Prijzen van de wandelingen op aanvraag.