Feeding Your Demons™

Demonen, dat klinkt zwaarder dan het is. Denk maar aan het licht laten schijnen op je schaduwzijde, of die transformeren. Wat de techniek je oplevert is meer vrijheid in denken, voelen en handelen. Tevens: Even uit de dagelijkse sleur. Ervaren hoe het is om positieve energie en steun te krijgen.

Walter Stamkart is gecertificeerd Facilitator. Met de techniek van Feeding Your Demons kan hij je helpen om zaken die je blokkeren te transformeren in positieve hulp. In vijf stappen word je door hem begeleid om dit te visualiseren, met vaak verrassende en mooie ontdekkingen en beelden. Het resultaat is altijd een positief gevoel. De techniek is bruikbaar in veel situaties: angsten, lichamelijke klachten, patronen in relaties, terugkerende gedachten en situaties, etc.

Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en kan ook plaatsvinden via Skype. Na een aantal keer kun je de techniek ook zelf gaan toepassen als “zelfhulp”. Prijzen van individuele live sessies zijn in overleg te bepalen, afhankelijk van de locatie. Bel Walter Stamkart voor een afspraak: 06 – 44 89 05 89.

De techniek van Feeding Your Demons is ontwikkeld door Tsultrim Allione. Meer informatie vind je op www.taramandala-sangha.nl en op www.taramandala.org

Klik hier voor een verkorte versie van de vijf stappen van Feeding Your Demons
Klik hier voor een voorbeeld van een sessie
Zin om zelf aan de slag te gaan? Ik doe je een aanbieding

Hier vind je een Nederlandstalig interview met Tsultrim Allione